Аня Пенчева е звездата, която напуска Dancing Stars дни преди големия финал на звездното шоу. Актрисата се бори за място на дансинга заедно с Илиана Раева и Елена Йончева. Зрителите обаче решиха, че Аня е тази, която трябва да напусне шоуто.

Силно емоционални моменти не липсваха и този път в шоуто. Танго, професионално изпълнено от танцьори с увреден слух в Dancing Stars, разчувства Антоанета Добрева-Нети и изтръгна от нея признание - преди време актрисата едва не е изгубила слуха си. Сега тя чува, но само с едното си ухо.

Танцът на Адриана и Нури от група "Жестим" възхити звездите в шоуто. Двамата показаха, че за човешкия дух няма невъзможни неща. Адриана е на 27 години, следва магистратура по Инженерен дизайн и работи по специалността си във Военноисторическия музей. Нури е на 25 г., завършил е НАТФИЗ - клас по пантомима и е актьор в театър Мим-Арт", новосъздадена трупа от хора с увреден слух.

Групата за синхронно пеене и танци "Жестим" прераства в театър "Мим-Арт", тъй като това е идеята на сдружението с идеална цел "Тишина" - да развива културата на глухите хора. Театърът изнася спектакли в театър "София", "Малък градски театър зад канала" и във всички културни домове в столицата.

Тази година "Жестим" навършва 13 години от създаването си. Формацията е от осем момичета и момчета с увреден слух. Изнесла е стотици концерти в страната и чужбина (Канада, Австрия, Русия, Македония, Чехия, Словакия, Испания, Кипър, Франция). В репертоара й са включени поп песни на български и чужди изпълнители, български фолклор, модерни и характерни танци.