Всички знаем, че Невена Цонева е първият музикален идол на България.

На финала на риалити шоуто искрено се забавлявахме с нейната версия на хита на Уитни Хюстън „I will always love you”.

За няколкото години след това тя като че ли порасна, стана по-самоуверена, откри любовта в лицето на Венелин Венков от „Ку-ку бенд”.

Наскоро Невена прекрати договора, който й донесе именно „Music idol”, този с музикалната компания „Вирджиния Рекъсрдс”.

Тогава тя сподели, че не била доволна от вътрешната организация във фирмата, която й пречела, и от липсата на лична свобода. През септември фирмата даде певицата под съд за неизпълнение на  договор.

Как очакваш  да приключи съдебният спор с „Вирджиния Рекъсрдс” и можеш ли да посочиш 3 неща, за които не са се съгласили  с мнението ти?

Не искам да прогнозирам как биха могли да приключат делата, за сметка на това със сигурност мога да твърдя за себе си, че винаги съм била абсолютно коректна спрямо бившите си продуценти и съвместната ни работа, и то до последно. Именно това е причината аз да не се притеснявам за крайния резултат.

Примери за неща, за които не сме стигнали до общо съгласие, са: липсата на отчети за приходи към фирмата от моята дейност, (за които „Вирджиния” са се задължили по договор); липса на конкретен срок на договора; стилът на песните.

2. Какво би отговорила на твърдението на Саня Армутлиева , че нямаш основателна причина да напуснеш компанията, освен ако не си получила друго предложение от конкуренти?

Най-лесно е да прехвърлиш своята вина върху чужд гръб. Аз съм с чиста  съвест, тъй като на мен не ми се е налагало да си измислям причини за прекратяване на договора.

3. Не се ли опасяваш, че Маги Джанаварова може да те засенчи?

За всеки има място под това небе... На Маги искрено желая  да се реализира така, както винаги си е представяла и най-важното – да се чувства добре. Мен ме интересува собственото ми развитие. Нямам никакво намерение да се състезавам с когото и да било, освен да надминавам сама себе си. Времето ще покаже...

Смяташ ли, че скандалът привлече по-голям интерес към теб?

Tова, че прекратих отношенията си с „Вирджиния рекърдс”, не промени положителните и искрени реакции на хората към мен, особено, когато пея.

Какви са бъдещите ти проекти, с кого ще работиш и с какво ще се промени имиджът на Невена, наложен от „Вирджиния”?

Едно е сигурно – ще бъда себе си, без да ми бъде налаган стил на поведение както в личен, така и в професионален план. В момента преговарям с някои хора, но няма да издавам повече. Когато му дойде времето, ще стане ясно.

Склонна ли си да експериментираш с външния си вид?

Да, разбира се. Всеки, който се занимава с шоубизнес, трябва да се появява в различна светлина, но основно ще залагам на това - песните ми да достигат до хората.

Какво е отношението ти към пластичната хирургия?

Хубаво е, че вече има възможност да се правят корекции на места, които хората не харесват по себе си, но стига да не става прекалено. Конкретно аз нямам намерение да коригирам нищо по тялото или лицето си, поне на този етап.

Как подбираш дрехите си, имаш ли стилист?

За важни медийни изяви работя със стилист, но по принцип сама подбирам личния си гардероб.

Любими обувки?

Харесва ми да нося както обувки на висок ток, така и ниски. По-комфортно се чувствам, когато съм на ниски подметки или на нисък ток. Като става въпрос за официални обувки, обичам да имат каишка на глезена или целите да са от каишки.

Възможно ли е една жена да бъде секси на равни обувки, без ток?

Със сигурност високият ток издължава силуета и придава елегантност и сексапил, но пък с равната обувка - пантофка или кец, се постига онзи неангажиращ и невинен вид, който също може да бъде много секси, но това зависи и от фигурата.

Любима дреха?

Не мога да кажа, че имам една определена любима дреха, но имам любим  стил на обличане – спортно елегантен. Харесва ми да нося туники, дънки, клинове – неща, в които се чувствам комфортно и свободно.

Любима чанта?
Харесвам по-обемните чанти, понеже аз нося много неща със себе си, а и доста често, когато съм навън, ми се налага да добавям още. Харесват ми кожените чанти, или да има кожа по тях.

Планираш ли скоро да създадеш семейство и да се омъжиш?

Изобщо нямам планове за брах, което не означава, че не искам да създам семейство и да имам деца. И все пак още не се чувствам готова за това.

Какви са общите ви интереси с Венелин Венков, как се забавлявате?

И двамата много обичаме да пътуваме, което е много хубаво, имайки предвид професията ни, която основно е свързана с пътуване. Естествено, музиката е основният ни общ интерес. Червеното вино също е нещо, на което и двамата сме привърженици.

Сподели с нас твоята женска тайна за сдобряване с любимия след скарване?

Тайната е, че не трябва да има тайни. За всичко трябва да се разговаря и, разбира се, трябва да се правят компромиси, но една искрена прегръдка винаги смекчава напрежението.

Какво е усещането да си на турнето на Слави Трифонов и толкова ли е дисциплиниран екипът на шоуто, колкото всички сме чували?

Усещането да се намирам сред толкова положителна енергия е страхотно! Това действително е най-добре сработеният екип, който може да съществува. Може би човек, който е мързелив и недисциплиниран, няма да се чувства добре в такава среда. Да не говорим за чувството на сцена пред масата от хора – средно 20 хиляди човека на концерт – неописуемо е.

Караш ли кола? Добър шофьор ли си?

Имам шофьорска книжка от 4 години, но в София шофирам от 2 години. Мога да кажа, че съм добър и премерен шофьор, не съм привърженик на екстремното каране.

Имаш ли домашен любимец?

Да, имам котарак от около един месец, а той самият е на два месеца и половина. Обожавам животните.

Рецепта за подреден дом и гардероб?

Най-добрата рецепта за това е работата да не се оставя за друг ден, а да се върши на момента, в противен случай съществува голяма опасност от преумора по време на почивните дни.

Знаем, че се храниш по шест пъти на ден, но хапваш по съвсем малко. Как успяваш да удържиш този режим и как се мотивираш за тренировки във фитнеса?

Като знам колко усилия ми е коствало да сваля 13 кг, много трудно бих си позволила да се отпусна и да изляза от форма, а и усещането да си пълен не е приятно, поне за мен. И все пак, освен стимул, е нужна и воля.

Как преминава един твой ден?

Зависи, аз нямам конкретен график, всеки ден върша различни неща, а задачите възникват „от днес за утре”, но със сигурност не пропускам хранене и тренировка, а аз тренирам през ден. Старая се да съчетавам всичко максимално.

Сподели с нас нещо интересно, за което никой журналист не се е сетил да те попита?

Никога не съм споделяла, че обичам да колекционирам и то всякакви неща – снимки, свещи; свещници; книги... компютърът ми се нуждае от спешно преинсталиране, защото блокира от всякакви картинки и файлове. И всичко е под строга хронология и ред, това важи и за вещите в дома ми.

Източник: Woman.bg