След няколко месеца Ники Кънчев ще става баща, похвали се самият мистър "Стани богат" пред приятели тези дни. Гаджето на телевизионера - Даниела е бременна, показал прегледът на видеозон.

Ники и Дани са заедно от няколко години, преди три лета се нанесоха в общо жилище. На няколко пъти връзката им бе пред разпад, но благодарение на търпението на Даниела нещата все се оправяха.

За брак между двамата се говори от доста време, но това все още не е факт. По принцип Ники и Дани са сгодени, но все още не са минали през райсъвета, за да узаконят съжителството си. За кумове пък се гласят шефът на Ники в "Дарик радио" Радосвет Радев и продуцентът Нико Тупарев, чиято златна кокошка е Кънчев.

Бременността на Даниела е била пазена в тайна, твърдят техни приятели. Щастливите бъдещи родители не казвали на никой радостната вест от суеверие, били уведомени само родителите им. Преди време се говореше, че шоуменът и половинката му очакват дете, но информацията се оказа недостоверна. Възможно е да се е случило и неприятно събитие, която още повече да е провокирало суеверието на Ники и Даниела.