Предпоследните две издания на телевизионната игра „Стани богат" за този сезон забавляват зрителите с весел хумор и смешни моменти. След като Ники Кънчев постави натясно ВИП съквартирантите, на стола на богатството ще седнат водещите, които определяха правилата на големите битки в риалити формата.

Очарователната екранна и романтична половинка на Димитър Рачков - Мария Игнатова се състезава вчера със своя приятел от детството - Боян Колев. Боби е програмист и един от мъжете, които познават Мария отдавна и доста добре.

В предаването стана ясно за певческите способности на красивата блондинка, която използва всеки удобен момент да изяви таланта си. „Ако си харесам нещо по радиото, си го пея по цял ден - в асансьора, в кухнята, в гримьорната", разказва тя.

Мария и Боби отговаряха на въпроси от типа: „По крайбрежието на коя държава се намират Златният бряг и Раят на сърфистите?" (Австралия), „Какво е трябвало да направи един мъж, за да реши Аталанта да се омъжи за него, според древногръцкия мит?" (да я надбяга) и „Децата в коя държава започат задължителното си училищно образование едва на 5-годишна възраст" (Велокобритания). Двойката се отказа на въпрос за 20 000 лева, а извън рамките на играта атакува 50 000 лева.

В четвъртък вечер, точно в 20:00 часа, в студиото на телевизионната игра Ники Кънчев ще срещне своя имитатор Ники Пънчев. Актьорът Димитър Рачков ще разсмива в „Стани богат" в тандем с един от продуцентите на „Господари на ефира" - Асен Чанков.

Доколко е желязна логиката на пародийния образ Димитър Пачков и дали компютърът ще го „изплющи" със сложни въпроси, зрителите ще имат възможност да видят на 2-и юли.

Двамата състезатели ще умуват над „Кои от думите не са анаграми една на друга?", „Коя от акулите не се среща в Черно море?", „Къде основават групата „Ей Си/ Ди Си" братята Ангъс и Малкълм Йънг?".

Физикът Петър Ангелов ще се притече на помощ като жокер „Обади се на приятел" за въпроса „Наличието на кой газ в атмосферата на Уран придава синьо-зеления цвят на планетата?". В играта ще се включи и един от топ играчите в „Стани богат" - протодякон Любомир Братоев.