Дъщерята на певеца Лайънъл Ричи - Никол, стана майка на второ дете. Бебокът, който е и син на певеца от групата Good Charlotte Джоел Мадън, се е родил 3,5 кг.

Двамата родители кръстили момченцето Спароу Джеймс Миднайт Мадън, информира Говорител на семейството заявил, че и майката, и детето били в отлично състояние. Безкрайно щастлива от раждането на братчето си била и почти 2-годишната му кака Харлоу.

Според близки на Никол Ричи и Джоел Мадън, двамата се чувствали прекрасно заедно, но нямали никакво намерение да се женят. Което разочаровало някои от техните роднини, които се надявали, че децата им скоро ще вдигнат сватба. „Смятам, че трябва да се оженим, когато ние поискаме, а не когато някой го очаква от нас", заявила Ричи в свое интервю. „Сватба ще има, когато му дойде времето."

„С Никол толкова сме се съсредоточили върху семейството си, че сме като женени. Когато трябва, ще застанем и пред олтара", разказал Джоел Мадън. Бащата на Никол Ричи - Лайънъл също смятал, че дъщеря му и зет му трябва да поизчакат малко преди да сключат брак. „За мен е важно двамата да се обичат и да бъдат най-добри приятели, разказал Лайънъл. - Ако имат това помежду си, значи ще бъдат страхотни родители."