Сървайвърът и изпълнителката на "Оманна" са родени не само на една и съща дата, но и имат рядко срещаната кръвна група АВ отрицателна.За безспорния фаворит в третия сезон на "Сървайвър" Николай Мартинов, грабнал голямата награда от 250 000 лв., започна поредната "гореща" зима по заскрежените писти на Банско. 

100 дни се подвизава там като ски учител. Преди да достигне заветната си цел, тарифата на момчето от Кърджали е едва 20 евро на час. Като звезда надницата му е скочила десетократно. Клиенти са му най-вече баровци и хлапетата им от Западна Европа.

"Това са дните, в които най-много работя и... рисувам. В края на декември м.г. така оплесках стените на хотелската си стая, че още ме е срам от стопаните им", връща лентата назад никому неизвестният доскоро родопчанин.

Покрай толкова много луди фенки не се ли изкушава да разпусне поне за една вечер, примерно с Нона Йотова и Богомил Бонев в лукс комплекса им в подножието на Пирин?, пита в упор "ШОУ"-вият репортер. Единствено пред народното издание Ники разголва душата си.

"Генералът да си гледа бизнеса. С Нона - може! С нея имаме тясна връзка. С Йотова се знаем индиректно. Аз нея от сцената, тя мен от телевизионния екран. Иначе сме се запознавали. Поводът за нашия контакт бе необичаен. Оказа се, че с певицата сме родени на една и съща дата (и двамата са Скорпиони - б.а.). Имаме една и съща изключително рядко срещана кръвна група - АВ отрицателна. Така тя ми стана любопитна. Именно това сходство провокира интереса ми", прави астрален разбор сървайвърът, за когото гласуваха над 2,5 млн. българи.

Изпълнителката на "Оманна" и родопският мачо засега били само на едно здрасти. Не са засядали на тежка банскалийска софра с всичките й мурафети. "Не се натискам за по-тесни контакти с астралната си близначка. Може би защото Богомил (ген. Бонев - б.а.) има тежка осанка", през смях обяснява сървайвър героят.

Самата Нона отдавна загърби певческата си кариера и се отдаде на окултното, като "задълба" в тракийските символи а ла Александър Фол и стъкми няколко филма, останали, за съжаление, извън полезрението на науката.

източник: БЛИЦ