Броени дни остават до концерта на култовата британска формация Juno Reactor в София. 

Музикантите пристигат в България със своя екип два дни преди шоуто и ще отседнат в петзвезден столичен хотел. Вратите на зала „Универсиада" ще бъдат отворени около 20:00, а концертът се очаква да започне към 21:00.

Преди Juno Reactor на сцената ще се качат популярните македонски диджеи Дина & Шев. Техните характерни ембиънт-сайкъделик сетове ще бъдат съпроводени с впечатляваща мултимедия и визуални ефекти. Шоуто на хедлайнерите на вечерта се очаква да започне около 01:00. Сетът на групата ще продължи близо два часа, през които те ще изпълнят някои от най-силните си хитове и съвсем нови парчета от последния си албум „Gods and Monsters".

Едно от интересните събития за вечерта ще бъде появата на сцената на Нина Николина. Талантливата певица ще изпее заедно с музикантите големия им хит „God Is God", в който са използвани традиционни народни мотиви от българския фолклор и семпъл от песента на Стефка Съботинова „Притури се планината".

За радост на всички фенове Juno Reactor пристигат за шоуто си в София в пълен състав. Те ще бъдат предвождани от своя създател и основен композитор - Бен Уоткинс, който ще бъде подпомаган от впечатляващите музиканти Сугизо, Таз Алекзандър, Гето Прийст, Грег Елис и групата „Амампондо".