Сребърната финалистка от втория сезон на Мюзик Айдъл и носителката на наградата за Дебют на БГ Радио, НОРА ще направи едночасов сет утре, 17 септември, за гостите на пиано бар Bar&White (в хотел Кемпински).

За феновете си чаровната и гласовита певица ще представи разнообразна програма, в която освен световни хитове като „Not That Kind" на Анастейша и "Proud Mary" на Тина Търнър, младата звезда ще изпее и авторското си парче "It's Not Right".

"It's not Right" (по текст на самата айдълка и по музика на Бисер Иванов) продължава да бъде едно от най-въртяните български парчета не само в родния, но и в ефира на гръцкия музикален канал MAD TV. На годишната церемония на наградите на най-влиятелната музикална медия в южната ни съседка парчето на Нора беше специално изпълнено от местна звезда. Mara Litro (финалист от гръцкото издание на риалити шоуто Star Academy) направи версия на "It's not Right" на английски и гръцки, с хореография, вдъхновена от оригинала, дело на Милен Данков и студио Dance Zone.

Клубният гиг на Нора утре ще започне в 23.00 часа. В пиано бар Bar&White айдълката ще изпробва за първи път на живо и съвсем новия си поръчков микрофон, марка Shure.

В момента Нора е студент трети курс в Музикалната академия и освен че се готви трескаво за клубния си концерт, се налага да полага усърдни усилия и за изпитите си. Веднага след лайва в Bar&White Нора ще трябва да се яви на изпит по пиано заедно с колежката си от третия сезон на ТВ шоуто - Маги Джанаварова. Двете са състудентки в класа Поп и джаз пеене.

Снимка: BTV