Виждали сме я във всякакви роли - предимно на изкусителка. Имидж, който определено й подхожда, макар в живота момичето от корицата на GRAZIA - Аксиния, да залага преди всичко на класата.

В сезона на подаръците Кари Брадшоу и нейните приятелки със сигурност биха предпочели подарък-изненада. Само че те не са истински, а са измислици. На фронта на реалността вниманието се дава и получава по много различни начини. Изберете най-подходящия подарък с GRAZIA.

Модерни Снежанки - днешните може да нямат седем джуджета, но със сигурност имат седем активни кредитни карти преди Коледа. Вижте за какво ги употребяват и не се колебайте да ги последвате.

Зимните тенденции носят изписани силуети с леден сексапил. Черна кожа, туид и дантела са първоизточник на вдъхновението за декемврийската мода, която намира сили да доплува до брега на женствеността дори с готически грим.

Истината за Гери от "Огледала", нови кино предизвикателства за Хилъри Суонк, Нина Николина си поигра с въпросника на Пруст, ексклузивен поглед към Маноло Бланик, новото лице на Рут Колева...