Вчера вечерта на гости в шоуто на Иван и Андрей беше Константин. В ефира на Нова телевизия той се появи заедно с новата си приятелка Надя.

Водещите се опитаха да провокират двойката с актуалните слухове, които напоследък се разпространяват по техен адрес. Една от мълвите беше свързана с предполагаема бременност. Надя категорично отрече да е бременна, въпреки че иска да има дете. И двамата с Константин са на мнение, че на този етап за деца и сватба не мислят, защото „за всичко си има време".

Въпреки това връзката им се развива отлично, защото двойката вече живее на семейни начала и явно се разбират добре, защото дори хъркането на Коце не дразнело Надето. Докога ще е така, само времето ще покаже...

Пред Иван и Андрей новата приятелка на фолк певеца заяви, че никак не е ревнива и даже я радва фактът, че гаджето й е обект на женските фантазии.

Съвместен дует между двамата по всяка вероятност няма да има, защото се оказа, че за разлика от Райна, новата половинка на Коце няма никакви певчески данни.

"Вие като хималайски тигър" - каза на шега Константин.

Той разказа в шоуто, че с Надя са заедно след като са се разделили с Райна.

Иван и Андрей не пропуснаха да го провокират с видео от гостуването на Райнето в шоуто им, която пожела на бившия си и новата му щастие. Тя не даде своята оценка за Надя с мотива, че не я познава и заяви, че най-важното е Константин да си я харесва.