Алисия, ДесиСлава, Галена и победителката във "ВИП денс" Райна представят новата визия на фолк музиката в България в новия брой на списание "Харпърс базар". 

Четирите певици заснели специална фотосесия, която демонстрира колко модерни могат да са те и колежките им. Кожени панталони, високи токчета, изпънати назад коси и яркочервено червило - това е тяхното амплоа на страниците на списанието.

В навечерието на коледните и новогодишните празници те си пожелават здраве за себе си и близките си, както и още много професионални успехи.

Галена и Алисия определят отиващата си 2009 г. като успешна най-вече в личен план, но през следващата смятат да се фокусират върху работата и музикалните си проекти.

ДесиСлава мечтае за латино "Грами" и още деца, а Райна си пожелала победа във "ВИП денс", която вече е факт.

"Харпърс базар" е определил най-стилните световни звезди на 2009 г. Анджелина Джоли, Виктория Бекъм, Ева Мендес, Мишел Обама, Карла Бруни и още няколко са най-добре облечените и най-прекрасните светски дами на годината.

Интервю за новия брой на списанието дава Евгения Живкова.

"Харпърс базар" влиза в гримьорната на актрисата Бойка Велкова, за да преоткрие таланта й, чувството й за стил и вкуса й към живота.

източник: