Теди Велинова използва празника на влюбените „Свети Валентин", за да се покаже за първи път в публичното пространство с новото си гадже.  

Оказа се, че от две седмици професионалната стилистка има връзка не с някой мастит бизнесмен, а с рапъра Експлисит. Името на изпълнителя нашумя преди няколко години, след което той направи дълга творческа пауза. Наскоро Експлисит се завърна на музикалната цена с парче, което записа заедно с Пламена от Music Idol 2.

„Много съм щастлива", разкри Теди Велинова пред bliasak.bg. „Даже точно на Свети Валентин направихме две седмици." Моделката разказа, че с Експлисит се запознали във фитнес зала. „Той не ми обърна никакво внимание, но аз го харесах и хукнах да се запозная с него", разкри още родната красавица.

Снощи Теди Велинова и Експлисит се появиха заедно в столичния клуб „Макалали". Заедно с тях купонясваше бившата половинка на футболната легенда Гибона - Камелия Воче. Компанията се наслади на денс шоуто, което показаха танцьорка Невена Воденичарска и колежките й.