Ново сензационно разкритие за скандала около капитана на Челси и националния отбор на Англия Джон Тери се появи в днешния брой на британския таблоид "Нюз ъф дъ Уърлд".

Според изданието бившата приятелка на Уейн Бридж Ванеса Перонсел, която е имала връзка с Тери, е забременяла от капитана на Челси и националният тим на Англия, след което е направила аборт.

Французойката е абортирала само няколко седмици след като се разделила с играча, а според източници на изданието футболистът е платил 20 000 паунда на частна клиника, за да бъде извършена интервенцията.

Бившето гадже на съотборника на Тери в националния отбор Бридж, е забременяла още от самото начало на тайната връзка. Източник, близък до бившия модел на бельо, разкри, че тя е била притеснена, защото британецът не е използвал предпазни средства по време на аферата.

Две седмици по-късно Перонсел си направила тест за бременност, който показал, че тя вече носи дете на щастливо женения Тери. Около 7 седмици след това Перонсел е решила да премахне нежеланото дете и железният бранител поел всичките разноски. Източници на Нюз ъф дъ Уърлд" твърдят, че играчът не е притискал тайната си любовница да абортира, а тя сама взела това трудно решение.

Французойката има тригодишен син от бившия съотборник на Тери в Челси и настоящ футболист на Манчестър Сити Уейн Бридж.

източник: