Матю Маконахи се е насочил към политиката, подобно на своя идол Арнолд Шварценегер. Срещата им на червения килим никак не е случайна, според най-сексапилния мъж за 2007 г. „Губернаторът е достоен за възхищение както на снимачната площадка, така и зад кулисите на политическата си кариера", казва Матю.  

Снуп Дог сбъдна една своя мечта като се запозна с Майк Тайсън. Боксьорът и рапърът имат много златни медали в своите категории, но от скоро Майк е приел предизвикателството да тренира кльощавия изпълнител, за да придаде „малко повече тежест на кариерата му", както самият той се изрази.

Пази си ушите, Снуп!

Докато си мислехме, че Лейди ГаГа няма с какво повече да ни шокира, установихме, че сутиенът й гори! Новото и амплоа не е на пожарникарка или пироманка, тя си остава изпълнителка на провокативна поп музика, но дрехите й сега са обект на пиротехнически изобретения.

Идеята циците ти да гръмнат като факли на сцената е взаимствана и от родния ни Music Idol 3 и Марин и Мустафа, чиито микрофони изгърмяха по време на изпълнението им на песента "One way ticket". 

Да запалиш бара беше модерно през 90-те, а сега, през Новото време за дейно участие се счита това, в което самият ти гориш. 

Богатата наследница Парис Хилтън отново изумява с кич. Тя винаги се е държала все едно във вените й тече синя кръв. Този път тя се е качила на камила, преоблечена е като арабска принцеса, но е забравила да смени обувките си. Тези токчета изобщо не отиват на цялостната визия на фотосесията, но за Парис детайлите като обувки, а понякога и бельо не са от значение, важното е нещо да липсва, за да си не помисли човек, че е идеална. 

Дрю Баримор разби класацията този път! Тя рядко е център на вниманието, но сега е различно. От папараците на "People" актрисата бе засечена да отива на мач на любимия си отбор, дегизирана изцяло като най-лудите запалянковци в агитката. Забележете как една акула се опитва да й отхапе главата ...

Всъщност, доста неподходящ избор на шапка за една знаменитост от нейния ранг. Но спортът е мания и явно това оправдава външния й вид в случая.