Момчето е Александър, синът на актрисата Катето Евро.

От известно време из София усилено се мълви, че наследникът на звездата от "Оркестър без име" е интимен приятел на Азис. И че заради него костинбродският славей временно се разделил с изгората си Китаеца. Интригата е толкова голяма, че дори се коментира уж с насмешка в шоуто на Азис по ТВ 2.
"Кате, ако няма кой да се ожени за Сашко, аз ще му стана булка!", изцели се на два-три пъти в последните предавания Азис. Катето Евро уж се смее, но го прави някак си припряно и сякаш изкуствено.
Пред свои приятели 50-годишната актриса нервно отрича, че синът й е любовник на Азис. 
"Не ме занимавайте с глупости, те са само приятели. Разбира се Сашко си има гадже", обяснява се актрисата. Катето, естествено, уточнява, че синът й не си пада по мъже, а по жени.
Според грозните слухове в София обаче това не е точно така. Паметливи хроникьори припомнят, че допреди време Александър бил неразделен с Дим Дуков и с Руши Видинлиев. Даже вървяло слух, че е гадже на Руши. Александър често получавал подаръци от певеца. Руши отрупвал със скъпи дрехи Сашко. Синът на Катето Евро е в лоши отношения с баща си и почти не се вясва в семейната къща в Панчарево. Според някои конфликтът между баща и син не е защото Александър е заел страната на майка си при развода, а тъй като таткото не одобрявал прекалената му близост с мъжете.
"Сашко неведнъж е гостувал в апартамента на Азис. Никога обаче не сме го виждали сам, с него е и Катето Евро", свидетелстват съседи на ромския изпълнител.
Но въпреки това съмненията за интимност между Азис и наследника на Катето Евро остават. Вода в мелницата на този слух налива фактът, че чичото на 24-годишния Александър е хомосексуалист. Петър Евро, братът на Катето Евро, бе съден за педофилия преди няколко години.
"Това може да е някаква родова обремененост", търсят връзката светски конспиратори.

Снимка: 2be.bg