След като тази вечер стане ясно кой от номинираните пет отбора - на Мария Силвестър и Боби Турбото, Николета Лозанова и Нед, Ива Софиянска и Наско, Крум и новата му танцувална половинка гимнастичката Симона Пейчева ще напусне надпреварата, в неделя зрителите ще видят още едни извънредни номинации във VIP Dance.

Тогава от 20 часа по Нова телевизия един срещу друг ще застанат новосформираните отбори на Мира Добрева и Милен Цветков. На базата на три изпълнения на всеки отбор, чиито стилове самите те определят, зрителите с гласуване ще решат кой от двата тима ще остане във VIP Dance.

Мира Добрева и Мишо Шамара ще танцуват народни танци. Професионалистите в отбора Лили Величкова и Гош ще изпълнят MTV танц, а четиримата ще видим в обща хореография на хип-хоп. И ако знаем, че хип-хопът е в кръвта на Мишо Шамара, то в неделя ще видим как ще се справи с народните танци.

Зара и Милен Цветков също са се спрели на народните танци за тяхното изпълнение в двойка. Професионалистите в отбора - Димитрина Русева и Лъчезар Тодоров, които до скоро танцуваха със Сашка Васева и Мон Дьо, ще се развихрят в хип-хопа. Четирите члена от отбора ще видим в общо изпълнение на куикстеп. Ще проговори ли Милен Цветков и повече ли му пасват новите съотборници, ще видим в извънредното предаване по Нова телевизия в неделя от 20 часа.