На 5-ти ноември в Берлин ще се проведат Музикалните Награди на MTV. Те ще бъдат излъчени на живо по музикалния канал, а българските меломани ги очакват с огромно нетърпение.

Конкуренцията в различните категории е изключително сериозна, а подобно на Видео наградите на MTV преди месец и сега на Музикалните награди Бионсе и Лейди ГаГа са с най-много номинации. Те ще се борят за награда в категориите "Най-добра песен", "Най-добро изпълнение на живо", "Най-добра изпълнителка" и "Най-добър видеоклип".

Конкуренцията в категорията "Изпълнителка на годината" обаче е доста сериозна и поради присъствието на Шакира, която триумфално се завърна на сцената тази година с новия си хит и албум "She wolf". Сиара също е номинирана за наградите на MTV и трепетно ги очаква.

Интересна е и появата на румънската поп певица Inna, която покори с хитовете си цял свят и дори дойде преди броени дни до България за да ги изпее. Тя също получи заслужена номинация. MTV наградите тази година за пореден път се очаква да бъдат грандиозни и всичко да бъде изпипано със стил и класа.

Мултиплатинената световна звезда Кейти Пери ще бъде водеща на събитието и тази година. Британската соул певица/композиторка Джос Стоун ще направи дебют като водеща на червения килим, като интервюира звездите, които пристигат за престижното музикално събитие.

Вие можете да гледате това ексклузивно шоу на 5 ноември от 21:00 до 22:00. Джей-Зи и Роби Уилямс ще ни забавляват от сцената на Европейските музикални награди тази година. Освен това, към тях и Кейти Пери с изпълненията си ще се присъединят и Грийн Дей, Леона Луис и Токио Хотел.