Иван и Андрей излязоха в понеделник на първи тв-двубой със своя бивш авер и работодател Слави Трифонов. С идеята да натрият носа на Дългия и ексшефовете си от bTV те поканиха за свой пръв гост Николай Бареков.

Това обаче им "изяде главите" - интернет-форумите се задръстиха от гневни мнения с кой акъл са избрали за сефтето на вечерното си шоу Ники Дудука, който бе определен като "компрометиран тип", "изтъркана и втръснала мутра" и "болен от мания за величие повече и от Слави", съобщава "БЛИЦ".

Трифонов и екипът му пък били във възторг от тъпата идея на "опосумите", както кръсти Иван и Андрей учиндолецът, докато работеха за него в "Мюзик Айдъл-1".

Двамата ортаци, които в последните месеци буквално окупираха ефира на Нова телевизия, са се взели насериозно почти колкото първия си гост Бареков, стана ясно от тяхно изказване, в което новоизлюпените гранд продуценти се изцепиха:

"Големи късметлии сме, че имаме шанса да сме говорители на цяло поколение. Няма други, които да са навършили току-що 30 години, и да имат такава трибуна. Всички популярни тв-лица, които изказват мнение, са около и над 40 години", не спират да си правят авточетки Иван и Андрей.

Те не пропуснаха да "клъвнат" конкурента си Слави, че не прави достатъчно добри интервюта. "Огромният проблем на нашата фирма и на Слави е, че успешните проекти на двете компании минават през това продуцентите да са и водещи. Когато не е така, проектът обикновено не блести", заявяват "новите барековци на тв-ефира".