Николета Лозанова стискаше палци за съдника си от шоуто VIP денс Орлин Павлов на VIP покер турнира на PokerStars. Авторката на "Под тепето" се появи изненадващо на състезанието по Тексас Холдем, за да пожелае късмет на Орлин. В унисон с оценките, които той й даваше в танцувалното риалити, най-желаната българка прогнозира четвърто място за VIP играча. 



В мига, в който хубавицата се появи край игралните маси, водещият Ники Кънчев я покани за коментар. Лозанова обяви, че подкрепя Орлин и ще му стиска палци. Павлов пък пожела тя да го щипне за късмет, но Мистър Стани Богат не позволи тя да се върти около играчите, за да не ги разконцентрира. Точно на следващата ръка след задочния диалог с Николета Орлин Павлов изкара най-силната ръка в покера - Роял Флаш от купи, което спецът Игор Марковски определи като шанс едно на 66 милиона. Въпреки невероятната карта, която 99 процента от професионалните покерджии никога не са виждали по време на реална игра, Орлин отпадна. Той започна да рискува, вдъхновен от късмета си, но той му изневери в едно единствено раздаване, което се оказа последно за него.



След като отпадна, Орлин отиде при Николета и двамата се прегърнаха. Побъбриха си около 15 минути, след което той се пробва да се включи отново в турнира, но правилата бяха повече от строги. Николета пък си тръгна, тъй като трябваше да пътува за София. В неделя, в 17 ч. тя ще е в бТВ, където ще гостува в шоуто на Росен Петров "Нека говорят".

източник: podtepeto.com