Най-романтичният български изпълнител Влади Ампов-Графа ще гостува в поредното издание на "Търси се..." тази събота, 22 ноември. Малко след сватбата си Графа ще сподели подробности от личния си живот и любовта към съпругата си Мария. Тя ще бъде една от изненадите за Графа, които са му подготвили водещите Меги и Нели. 

Половинката на Графа ще разкаже за тяхното запознанство и защо дълго време не е споделяла чувствата на певеца. Според нея Влади ще бъде страхотен и много грижовен баща, който ще се справи с тази роля перфектно. Дали мислят по въпроса за деца - това ще разберете тази седмица в "Търси се...".

Изключително емоционална ще бъде срещата на певеца с родителите му - Кирил и Тони Ампови. Екипът на "Търси се..." пътува до село Дрен, където те живеят вече повече от една година. Двамата ще разкрият подробности от личния им семеен свят и ще признаят, че най-трудният период на сина им е бил пубертета.

Оказва се, че освен добър певец Графа е и страхотен кулинар и се справя доста добре в кухнята. Самият той ще сподели колко трудно му е било да излезе от сянката на родителите си и че едва последните няколко години се чувства освободен от нея.

Другата семейна изненада за Графа е срещата с по-малката му сестра Нора, която ще го опише какъв е като брат и като неин най-близък приятел. Нора, която е художничка, ще провокира брат си нарисува автопортрет. Как се вижда Графа върху лист хартия - ще разберете в предаването.

Дуетната половинка на певеца - Мария Илиева, ще опише какъв е той, когато се ядоса, колкото и рядко да му се случва. Тя ще разкрие и тайната муза, която го провокира да пише любовните си текстове. Мария Илиева ще помоли Графа да довърши стъпките от танца към последният им хит "Чуваш ли", които той така и не успял да научи.

Сред приятелите на певеца щрих към неговия образ ще прибавят музикантите Жоро Янев и Веселин Веселинов-Еко. Те ще изсвирят създадена специално музика с нов аранжимент на една от първите песни на Графа и той ще трябва да изпее "Вече 10 години съм на този свят..." в R'n'B версия.

Последната изненада за Графа, която водещите са поканили на живо с студиото, е големият музикант Теодоси Спасов, с когото певеца има записана съвместна песен. Дали двамата предвиждат и други общи музикални проекти - това ще стане ясно тази събота в "Търси се...".