Водещи на новогодишната програма на Нова тв ще са Гала и Ники Дойнов. Май идващата година ще ни върви на женски предавания. Лили Иванова ще е звездата в "Един ден с Нова". Това вече ще ни върне в годините на соца, но няма да направи луканката 2 лева.

Ще бъде даден отговор на много забавни според Нова тв въпроси: Вярно ли е, че Милен и Лора са се оженили тайно и дали вече са успели да консумират брака си? Бременна ли е Гала? Ще има ли втори сезон на "Влюби се в мен"? Колко врагове има Люба Кулезич? Как Мон Дьо успява да е закръглен и изтънчен едновременно? Кои са най-често споменаваните думи в новините и кои ще са според новинарите на "Нова телевизия" през 2010 г.?

Божана Филипова или Деси Банова има по-голям бюст? Защо Конан О'Браян си скъса дипломата заради Иван и Андрей и техните отчаяни съпруги? Къде се загубиха Румен Луканов и Жаси, какво да очакваме от тях през 2010 г. и вярно ли е, че ръбатият чичко е пропял чалга с Преслава?

Как Диана Найденова класифицира гостите си - най-нагъл, най-глупав, най-труден, най-смешен? Защо Мартин Карбовски живее на покрива и дали се изживява като Карлсон?

Коя е ерогенната зона на Витомир Саръиванов? Професор Вучков няма да говори! А ще пее "Жени има много красиви по света..." Това е още по-страшно. Румен Луканов ще приглася в дует с Жаси, Косьо Филипов също ще извиси глас. Маргарита Хранова, Николина Чакърдъкова, Емилия и Крис, момчето от тазгодишния "ВИП брадър", което разплака хиляди зрители и се превърна в истинска звезда, ще изпее I believe I can fly. А на финала голямата изненада - минирецитал на Лили Иванова.

Иван и Андрей са подготвили специално новогодишно издание на чисто новото си шоу, което ще се излъчи от 22 ч. и ще продължи до полунощ, за да посрещне Нова година. След еуфорията по настъпването на 2010-а Нова ще завърти концерта по случай 60-годишния юбилей на Стефан Димитров с участието на Васил Найденов, Богдана Карадочева, Недялко Йорданов и много други. На 1 януари, от 13,00 ч. ще бъде показан и концертът на Георги Христов, състоял се в края на октомври в зала 1 на НДК. PRO.BG ще заложи на Асен Блатечки, който на 31 декември ще се опита да "Надхитри блондинките". БНТ1 ще запази традицията от последните 11 години и ще посрещне Новата година заедно със своите зрители директно от площад "Батенберг", където в луди сръбски ритми ще забива Горан Брегович и неговият оркестър за сватби и погребения.