Въпреки че е гореща почитателка на спорта, британската сексбомба Кати Прайс продължава да има проблеми с алкохола. Едрогърдата красавица отдавна е влюбена в чашката и често дава поводи на папараците за скандални снимки.



Поредната изцепка на Джордан бе миналия петък в нощен бар в Бристол, където тя се отдаде на водката в компанията на тайнствен мъж. 30-годишната брюнетка бе зарязала съпруга си Питър Андре у дома и прекара около половин час в задушевен разговор със своя неизвестен приятел, пред когото гордо пъчеше огромния си бюст.

Когато вече се беше порядъчно наквасила, Джордан хвана микрофона и се опита да изпълни хита на мъжа си Mysterious Girl. Опитът й за караоке обаче се оказа пълен провал, след като тя забрави текста на песента.

На следващия ден майката на три деца вече беше в доста по-добра форма. Тя излезе на вечеря със своя съпруг в модния лондонски ресторант Nobu, където се държа напълно благопристойно.

Питър Андре отдавна се притеснява заради любовта на жена си към алкохола. Певецът е истински смутен от количествата, които Джордан поема. Според него това я деградира като личност и е сериозен проблем за брака им. Загриженият съпруг също така се опасява, че когато се напие, Кати му изневерява. Явно не е далеч от истината...

източник: