Кой, с кого и какво прави през последната седмица по бреговете на най-екзотичните плажове? Отговорите на тези въпроси са в поредицата снимки от рубриката ни "Плажен патрул".

Дженифър Лопес и съпругът й Марк Антъни бяха засечени изненадващо да си почиват на яхта не с кого да е, а със знаменитите дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана. 

Един от най-луксозните хотели в Малибу "Fontainebleau", посрещна с широко отворени врати Кейти Пери. 

Матю Маконахи, както обикновено, не излезе от водата край Малибу и през изминалата седмица. Този човек е наистина пристрастен към океана. 

През това време любимата на най-сексапилния мъж на планетата за 2007 г., Камила зорко го следеше, докато сърфира. Втората й бременност вече много личи и тя с гордост пъчи коремче по плажовете на Малибу вече цяла седмица.

Ето така не се играе тенис! Дженифър Лав Хюит очевидно не се е сетила, че ако стъпи накриво с тези платформи, вероятно ще си потроши краката. 

Кей Мос, както обикновено изглежда малко дезориентирана, разхождайки се из Сен Тропе, докато търси на коя яхта да се разхвърли този път. 

"Отчаяната съпруга" Николет Шеридан изобщо не страда след развода с Майкъл Болтън. Макар да не е в първа младост, Николет показа в Малибу завидно оформена физика и събра мъжките погледи на плажа. 

Дженифър Конъли изневери на звездната дестинация Малибу. Разбира се, тя не успя да се скрие от папараците и бе хваната дори на плажа в Бора Бора.

Лил Ким изби рибата в Малибу като се появи с нетрадиционна за плаж чанта на Луи Вюитон. 

Ех, Ева, Ева... Италия бе запленена от Ева Мендес през изминалата седмица.