Татуираният мачо от „Биг Брадър"4 Жоро показа ново гадже и нова татуировка на плажа край къмпинг „Веселие", пише Podtepeto. Столичанинът се опъна на шезлонг на сантиметри от загорялото, лъщящо от плажно масло убийствено тяло на тайнствена брюнетка.

Мацето, видимо хлътнало по риалити героя, пляскаше коктейл след коктейл и не изпускаше от очи „пленника си". Жоро явно си пада по смугли красавици, съдейки по заигравката му с Таня пред камерите на Биг Брадър, коментираха фенки на брадъра. Новата дама в живота му обаче беше видимо стеснителна.



Тя сваляше горнището на банския си костюм, само когато се излягаше на шезлонга. Това до голяма степен травмира ценителите на женската хубост. Въпреки това по-зорките погледи скиваха уникалните естествени прелести на мадамата. Влюбените гълъбчета се плацикаха в морето върху сив дюшек.

Двамата привлякоха вниманието на съседите си по хавлия с палавата поза, която заеха върху надуваемото плавателно съдче, от която дори морето се развълнува. Мацката даде гръб на Жоро и плътно се доближи до неговата предница, а той започна да гребе с въртеливи движения в кръста. Бяха мокри, възбудени и видимо щастливи. Според запознати, плажната ивица край „Веселие" е любимата на мачото и той води всичките си гаджета там.

Освен новата си тръпка, гладко епилираният Жоро показа и новия си татус. Над прословутия автомат Калашников на гърба си плейбоят е изписал „Свобода или смърт".

Фотограф: Podtepeto