Опитът за публично разкаяние на Тайгър Уудс едва ли скоро ще бъде забравен, но не само той има от какво да се срамува. Без съмнение подобни мисли са се въртели и в главата на една от многобройните му любовници - Джослин Джеймс. Бившата порнозвезда изгледа безмълвно извинението на голфъра и по всичко личеше, че тя е не по-малко засрамена от поведението си.

Още преди няколко дни медиите гръмнаха с поредните разкрития около изневерите на Тигъра, след като г-ца Джеймс даде откровено интервю, в което призна, че два пъти е забременявала от голфъра. Със сълзи в очите тя разкри, че в първия случай е пометнала през 2007 г., а две години по-късно е направила аборт. Тогава всички бяха впечатлени от промяната във външния вид на порноактрисата. Някогашният й предизвикателен и даже вулгарен вид сега е заменен от строгата и консервативна визия.

По всичко личеше, че плачът на Джослин Джеймс, чието истинско име е Вероника Даниелс, е продиктуван и от факта, че в 14-минутното си разкаяние Уудс не спомена за нито една от любовниците си. Както е известно, носителят на 14 мейджър титли вчера за първи път се появи на публично място и открито призна за извънбрачните си връзки. Той се извини на семейството, приятелите и на всичките си фенове.

"Много съжалявам за всичко, което направих. Имам да изкупвам много грехове", бяха първите думи на 34-годишния американец. Той не спомена нито една от любовниците си по име, а по-скоро се опита да внуши разкаяние, което обаче остана някак недоловимо и даже неискрено.

Адвокатът на Вероника Даниелс - Глория Олред, обясни след края на публичното извинение на Уудс, че клиентката й страда искрено и е изпаднала в депресия след близо 3-годишната връзка с милиардера. Порнозвездата вярвала, че ще бъде с голфъра завинаги и криела за отношенията си с него, тъй като не искала да му създава проблеми. "Вероника е правила изключително много жертви заради него, коментира Олред. - Тя се е отказала от работата си в порноиндустрията по негово желание, а след избухването на целия скандал се е скрила, за да го защити. За съжаление, обаче, до този момент той не й се е обадил по телефона даже и за да се извини", допълва още адвокат Олред.  

източник: