Новият музикален идол на България Магдалена Джанаварова изнесе първия си концерт като победител в престижното музикално риалити. Шоуто се състоя в сряда вечерта в родния град на айдълката Велико Търново.

Още след като стана ясно, че Маги ще е новата музикална звезда на България, кметът на града д-р Румен Рашев обеща, че общината ще осигури за шоуто истинска професионална сцена, осветление и озвучаване, каквито се полагат на голяма звезда. Концертът на Маги излезе на общинарите близо 5000 лв.

Въпреки това кметът мина тънко, защото диджеите Пламен и Емо дадоха сцената на символична цена, а всичко останало е подарък от тях за талантливата певица, пише "Монитор". Местна фирма също взе участие в организирането на концерта, като пое част от средствата.

"На Маги ще й върви по вода", коментираха фенове излелия се летен дъжд по време на концерта. Въпреки пороя хиляди боляри се събраха пред общината, за да чуят и видят на живо своята любимка. Повече от час и половина младите хора пяха, танцуваха и се забавляваха с изпълненията на победителката в третото издание на музикалния конкурс Music Idol.

В концерта с поздрави към победителката се включиха и ученици от СОУ „Ем. Станев", където Маги е учила, както и нейните учители и вокални педагози. Присъстващите дълго не пускаха свята любимка да слезе от сцената и няколко пъти я викаха на бис. След края на концерта Маги Джанаварова и кметът на Велико Търново д-р Румен Рашев заедно прерязаха лентата на новата чешма, изградена в центъра на града, непосредствено до сградата на общината.