Актрисата и модел Деси Зидарова е била пребита с бухалки в столичния квартал „Лозенец" преди два дни, съобщават от полицията. Според органите на реда причината за нападението е грабеж, а бандитите са откраднали чантата на Деси.

29-годишното момиче се е прибирало заедно със свой познат, когато са били нападнати от двама мъже. Нападателите са нанесли побой на Зидарова с бухалка. Момичето е със счупена дясна подбедрица, пукнато бедро и избит горен зъб. Настанена е за лечение в травматологията на „Пирогов".

Мъжът, който е придружавал Зидарова, е с по-леки травми и е освободен за домашно лечение. Нападението е станало в столичния квартал „Лозенец", съобщиха от болницата. По-късно през деня от „Пирогов" съобщиха, че травматологът д-р Александър Петров е направил корекция на счупената подбедрица на пациентката.

Деси Зидарова е оперирана веднага след постъпването й в болницата: "Не става въпрос за грабеж, а за поръчка", категоричен е генералният секретар на МВР Калин Георгиев. Моделката е била удряна звeрски в краката. Вероятно поръчителят е искал те да бъдат счупени.