„Извинявай, че те оставям. Продължи да живееш заради дъщеря ни. Не й казвай какво е направил татко й." Това са последните думи на Борис Йорданов към своята съпруга

Диана Найденова, преди да си тегли куршума. 

Писмото е публикувано в новия брой на в. „Галерия", като според таблоида журналистката е помолила разследващите да запазят в тайна предсмъртните слова на съпруга й.

Припомняме, че Борис Йорданов се самоуби публично в началото на тази година в колата си пред Първа инвестиционна банка. Съпругът на Найденова е натрупал много борчове и имал неизплатени кредити, които планирал да погаси с поредния заем. След като банката му отказала, той сложил край на живота си, а на съпругата си оставил куп заеми. Йорданов е планирал своето самоубийство. Той е очаквал банката да му откаже кредита и затова е решил да се сбогува с жена си в писмо.

Смъртта му Найденова изживява тежко. Според нейни колеги Мис Челюсти още се измъчвала и вътрешно таяла огромна мъка заради загубата на мъжа си. Освен това борчовете, които й завещал, не били нито по джоба, нито по силите й. Жилището, което й оставил, също не било изплатено. От съжаление, ръководството на „Дарик" дори й вдигнало, макар и с малко, заплатата.

Нейни близки разказват, че преди смъртта на съпруга си Диана е била съвсем различна. От екрана сега тя е злобна и хаплива, докато преди била лъчезарна, винаги усмихната и добронамерена. Жлъчното й отношение към хората е защитна реакция заради трагедията, които преживяла.

Както „Разкрития" писа, семейството на Найденова не било от най-здравите. Борис Йорданов й изневерявал често, не се разбирали, макар че е бил първият мъж в живота й. Именно хилядите му забежки са го докарали до фалит. Според слуховете Йорданов дори накарал Найденова да тегли голяма сума пари, за да му покрие борчовете. Така постъпвал и с предишните си любови. Кредитът обаче не успял да изплати и сега на нейно име има хиляди дългове.

Въпреки нещастната любов и разочарованието от покойния си съпруг, Акулата не спирала да го обича и не поглеждала друг мъж. Нейни колеги разказват, че тя общувала с тях само служебно, никога не присъствала на събирания и режела всички мъже, които я ухажвали. А такива не липсвали никак. И в „Станция Нова" няколко „тарикати" се пробвали „на фронта", но Диана ги сръфала по-безпощадно и от Волен Сидеров.