Бразилският футболен гений - Луиш Назарио де Лима, известен по цял свят като Роналдо, влезе в полезрението на пресата в родината му. Феномена, който се контузи лошо преди седем месеца с екипа на Милан и оттогава се възстановява, изпил солидно количество бира и почти стигнал до бой по време на празненството по случай 32-ия си рожден ден.

Според бразилското издание "ГлобоЕшпорте", голмайсторът на Мондиал 2002 се налял със значително количество от пенливата течност по време на своя купон. Празненството на Роналдо се вихрело в ранните часове на събота в една от най-известните дискотеки на Рио де Жанейро "Скай Лунже".

Компания на бившия нападател на ПСВ, Барселона, Интер, Реал М и Милан му правила неговата годеница Биа Антони, която е бременна в петия месец от Феномена. Друг от приближените на двукратния носител на "Златната топка" бил бившият техничар от Ла Коруня Джалминя.

Според информацията Роналдо и неговата свита изпили всичката налична бира на "Скай Лунже", а накрая закупили още и от най-близкия магазин. Купонът завършил към 8,30 сутринта, а Роналдо, който се бил и разсъблякъл, започнал да се заяжда и да търси с кого да се сбие. В крайна сметка се наложило двукратният световен шампион с Бразилия да си тръгва през задния вход, за да избегне любопитните обективи на папараците.