Преслава втрещи, но и докара до екстаз свои фенове като извика по време на изпълнение: "Ох, колко съм възбудена... Не съм правила секс от 2-3 дни и вече ми липсва. Ще вземат да излязат прави жълтите вестници, че съм нимфоманка. Но пък какво лошо има в това. Искам секс всеки ден. Вдига ми настроението и имунитета".

Певицата щяла да бори свинския грип и безсънието именно със силни преживявания под завивките. "Интимните теми съвсем не са чужди на палавата Преслава. Най-новите клипове на певицата лъхат на похот. А напоследък звездата се е въплътила в ролята на жената-вамп", твърди в. Уикенд. Певицата се хвалела, че съвместната й работа с гърлата Златка Райкова й е помогнала да се освободи на сексуална тематика. Плеймейтката са снима в клипа на Преслава и Константин "Усещане за Мерелин", където Коцето заварва брюнетката и блондинката да разменят горещи ласки. Дали пък не му е харесало и не е продължил играта извън снимачната площадка", чудят се почитатели на певицата. Преслава по едно време дори мислеше да обяви ново сценично име.

"Мерилин е новата ми самоличност. Елементарно е да се каже, че тя е секссимвол. Мерилин е истинска епоха и няма жена, която да не иска да прилича на нея. Пък и да си признаем - златното правило на Мерилин, че "диамантите са най-добрите приятели на момичетата", е едно от най-верните прозрения за живота. Камъните са вечни, за разлика от любовта и от верността на мъжете", разказва Преслава. "Понякога останалите не разбират, че известните личности също са хора. Феновете всъщност знаят каква съм от песента Аз не съм ангел - да, понякога запалвам цигара или пия по едно в радост или мъка и не ме съдете за това", досущ в стила на Мерилин заявява звездата.