Да й се чуди човек на Преслава, как все още е с всичките си пръсти, след като е била любовница на Прокопи Прокопиев-Културиста, известен като Касапина от „Наглите". Всъщност певицата трябва да е искрено благодарна на МВР, че я е отървало от любовника с жесток нрав.

Двамата се запознали в БИАД, където Преслава имала участие, информира . Културиста успял да се домогне до телефонния й номер и не била необходима много кандърма за това певицата да си тръгне с него. Прокопи Прокопиев й се представил за строителен предприемач, който има сериозен бизнес по морето.

Преслава, известна с мимолетните си връзки, поддържала контакт с Културиста няколко месеца. Отношенията им приключили благополучно, предвид това, че Преслава е с всичките си 10 пръста.

Прокопи Прокопиев-Културиста беше арестуван при полицейската акция "Наглите". Разследването установи, че той е човекът със садистични наклонности, който със специална ножица реже пръстите на похитените.

При похищенията, извършени от бандитите, след кървави изстъпления Михаил Краус остана без пръст, Ангел Бончев загуби два, а синът на столичен строителен предприемач се раздели с ухото си. Любим въпрос на Поли Културиста към отвлечените бил: „Какво да режа - пръст или ухо?".