Хайките на НАП вгорчиха новогодишната "баница" на фолкзвездите, свикнали да "лапат" тлъсти пачки по време на новогодишните празници.

Заради данъчните много от тях засекретиха участията и хонорарите си по-здраво от рецептата на "Кока-кола". И все пак "ШОУ" се добра до умопомрачителните цифри, които чалгаджиите изкараха в празничната нощ, пише "БЛИЦ".

Само на 31 декември Преслава е имала три участия за по 12 бона всяко, одумват я със завист нейни колежки. "Като сложиш и бакшишите на подпийналите баровци, пиши ги общо 50 бона", калкулират запознати.

Клюкари издават, че Теодора също е вдигнала сериозно мизата си за празниците и искала по 10 хиляди за участие. Емануела пяла "Отзад мини" на гъзарите в Сандански срещу 8 бона, а Вероника "само" срещу 3-4 хилядарки.

По-големите тарикати в гилдията пък се изхитриха и заминаха на участия в чужбина, далеч от душманите-данъчни. Милко Калайджиев пя на и за всички "пиленца" на остров Крит. На Стефановден Анелия отлетя за Ларнака, Кипър. Джордан, Валентина Кристи, Ерик и Славена изкараха някое евро в Брюксел. Бони и Гергана пък кършиха глас и снага в Авджилар, най-българския квартал в Истанбул.