Певицата на 2009-а Преслава сподели с Росен Петров в токшоуто му "Нека говорят...", че не може да разбере защо колежката й Камелия толкова остро се изказва срещу изпълнителките, които понякога пеят на плейбек.

Само преди дни пък самата Камелия заяви пред , че изключително много харесва Преслава и че й е любимка сред по-младите колежки в бранша.

"Не съм адвокат на Андреа, но тя в момента е харесвана певица. Работи момичето, никого не е накарала да дойде да й слуша плейбеците. Каквото иска може да си прави. Не мисля, че някой може да каже, че никога не е използвал плайбек. Аз лично заявявам, че също съм използвала плейбек. Има моменти, когато не си добре или пък апаратурата не е на ниво - защо да трябва да мъчиш хората?

Много ми е странно защо ни напада така Камелия. Не разбирам защо е толкова голям въпрос - гледай си твоята работа и не се занимавай с нас", възкликна Преслава по адрес на Камелия.

Росен Петров не пропусна да покаже на фолк дивата снимки на български политици и я накара да посочи кой от тях би искала да й носи пари. Преслава не се затрудни и убедено избра Бойко Борисов. Според нея в ролята на неин готвач пък най-успешно би влязъл Иван Костов. Когато обаче дойде моментът да посочи с кого би си легнала, певицата се затрудни да избере между Сергей Станишев и Симеон Сакскобургготски и отклони със смях въпроса.

В края на гостуването си Преслава отправи специално пожелание към колегите си ДесиСлава и Азис, които имат рождени дни на 7-и март. "Тъй като сме от една и съща гилдия, им пожелавам много хитове, но не колкото на мен", с усмивка заяви брюнетката.