Обявената за мъжемелачка и любителка на авантюрите с женени мъже Преслава призна, че не е влюбена и от дълго време няма човек до себе си.

Преса твърди, че липсата на мъж не я правела самотна, защото има страхотна кариера, но понякога й ставало мъчно, че няма с кого да сподели успехите си.

Тя призна също, че когато се чувства изморена, се затваря вкъщи и с дни не излиза дори да си напазарува. Причината за това е, че хората очаквали от нея непрекъснато да е усмихната и в настроение, а тя не винаги се чувства по този начин.

Депресията на Преслава най-вероятно се дължи на НАП, който я погна за укрити доходи, бъзикат се светски хроникьори. Както "ШОУ" писа, от "Пайнер" назначиха фолкзвездата на заплата от 20 000 лева месечно, за да си няма повече проблеми с данъчните.

След като вече получава официално повече от премиера, президента и шефа на народното събрание, взети заедно, изпълнителката на „Дишай" се юрна отново по скъпоплатени участия.

Само за ден тя "огря" партито на братя Диневи в Бургас по случай трети март, след което се „телепортира" на сцената на столичен фолкклуб. Да я слушат там бяха дошли колежката й Кали с половинката си Антон Краус.