Последният, пуснат на пазара и най-вероятно най-редкият продукт с името на покойния Майкъл Джексън, е парфюм на базата на ДНК на изпълнителя, пишат испански медии. 

Компанията произвежда също аромати и на други звезди като Елвис Пресли, Мерилин Монро, Наполеон Бонапарт или Едуард IV. Компанията "My DNA Fragance" може да създаде парфюми от човешки генетичен код, а за целта има нужда само от един косъм на това лице. За да създадат генетичната същност на Майкъл Джексън, фирмата се е свързала с Джон Резников, който притежава най-голямата колекция от коси на исторически личности.

"Ние използваме генетичния код, за да създадем аромат. ДНК може да се извлече от всяка коса. Ароматът на Майкъл не съдържа алкохол, само алое вера, която е полезна за кожата. "Използваме алое вера, която не се изпарява във въздуха, за да трае уханието цял ден.

Според британското издание "Сън" най-доброто е цената на продукта. Само за по-малко от 40 долара можете да ухаете на Краля на попа. Най-странното е, че има знаменитости, които сами се обаждат на компанията, искайки да произвеждат свой собствен аромат. Последният бил актьорът Самюъл Джаксън.

източник: БГНЕС