На 27 юни Новото Радио Витоша стартира поредица от летни партита със страхотен морски купон в столичния клуб Ялта.

В градината пред клуба атмосферата беше досущ като на плажа. Феновете на Витоша бяха изненадани с пясък, надуваеми топки, пояси, басейн, чадъри и шезлонги в центъра на София. Музиката също не беше типичната за столичния клуб. За доброто настроение на партито се погрижи музиката, която те кара да се раздвижиш, която звучи в ефира на Новото Радио Витоша. Сред купонясващите се чуваха коментари от сорта на "В Ялта отдавна не е имало толкова яка музика". 

За водещите на Витоша също имаше изненада - голяма торта от столичен ресторант, която гостите на партито изядоха с ръце, а по-изобретателните и с други помощни средства. 

    

Не липсваха и ВИП-фенове на Витоша. Сред гостите на лятното парти бяха Мел, Крум и Дим Дуков, който се появи хванат за ръка с тайнствена брюнетка.

Сред забавленията на купона беше и плажния волейбол. Фенове на музиката, която те кара да се раздвижиш, се раздвижиха допълнително с надуваемите топки и пояси.

Пропусналите първия летен купон на Радио Витоша ще могат да наваксат този петък в Пловдив. Следващото парти с музиката, която те кара да се раздвижиш, е в клуб Ремикс на 4 юли от 23 ч. А в края на юли водещите на Радио Витоша ще стегнат бански за нови морски подвизи този път на морския бряг.