За Райна 2009 г. беше много бурна, пише . Дългогодишната любов с Коцето угасна. Разбира се, всичко накрая бе добре гарнирано със скандали, слухове, подмятания от колежки и журналисти, лъжи в жълти издания и много, много предположения.

Тя достойно спечели VIP Dance, но така и не проговори за това има ли мъж до нея. Слухове се носеха всякакви, но за първи път днес звездата проговори пред "Хай клуб" за новото си гадже. За първи път Райна призна, че вече не е сама, че има мъж до нея и двамата след няколко дена заминават на почивка в екзотична страна.

В ексклузивно интервю за идния брой на "Хай клуб" Райна потвърди, че Коцето й е изпращал много окуражителни смс-и по време на участието й в танцувалното предаване. Тя също се радва, че двамата са запазили приятелските си отношения и разкрива причините за тяхната раздяла. Нещо повече - Райна издава защо двамата така и не си направиха бебе, като според нея основната причина е липсата на готовност от негова страна да бъде баща.

"Преди години си представях любовта много захаросана и розова, такава каквато беше описвана в приказките с принцесите и разните там истории" - казва в интервюто певицата. „Сега, обаче, сблъсквайки се с нея, разбрах, че любовта е много повече от това."