На Лейди Гага, която се закле пред милиони зрители никога да не я видят без екстравагантните й тоалети, и се наложи да се разсъблече на летище Хийтроу, Англия.

Причина за това се оказал поредният странен костюм на Гага, който наподобява жълтата лепенка, единствено закриваща деликатните места, като в комбинация това са били и чифт високи токчета. В желанието си да бъде уникална, певицата не обърнала внимание, че стегнатият тоалет пречи на кръвообръщението й, като в резултат тя посиняла и се подула.

Бързата намеса на служителите от летището предотвратила евентуални травми за звездата, като един човек от персонала, участвал в "спасителната акция", призна, че Гага едва успявала да се движи с въпросния тоалет.

"Изглеждаше като мумия, само че в жълто", коментираха очевидци.

Миналата седмица, при поредното си участие в телевизионно шоу, певицата изтъкна, че предпочита да умре, отколкото да носи удобни и комфортни обувки.

"По-добре да умра, отколкото моите фенове да ме видят без високите ми токове. Това важи и за перуките и шапките ми също!", настоя Лейди Гага.