В ресторант "Барбадос", един час преди да тръгне новият му клип по музикалните телевизии Устата направи официална премиера пред журналисти. В клипа той играе цигански барон, чиято фамилия се готви да ходи на море. Видеото даде знак за пореден летен хит на рапъра, издържан в типичния за Устата рап, с привкус на фолк елементи.

Денят на рапъра от сутринта започнал зле, коментират негови приближени. Нахален репортер от жълто предаване най-брутално му препречил пътя и го залял с въпроси от типа „сигнално жълто", с което вдигнал адреналина му. Няколко часа по-късно същия този "репортер" причакал Устата пред клуб "Ориент 33" в Студентски град и брутално на висок глас напсува певеца, с което го предизвикал да реагира с юмруци. Въпреки негативните емоции Устата като истински професионалист преодолял неприятния инцидент и направил невероятно шоу в чест на предаването „Авантюра" на Радио Романтика. Невероятно, най-вече, защото бил забелязан от подпийващите младежи да забързва крачка към служебната тоалетната точно 5 пъти за 30-тина минути, точно преди да започне участието. Същите тези наблюдателни гости на клуба, разказаха, че Устата е бил леко замаян и се е движел хаотично, а уж забавните му майтапи, насочени към публиката не са били нищо повече от излагация и плосък хумор. Посетители на „Ориент 33" се чудели цяла вечер дали рапърът не е ходил толкова често до WC, за да взима опиати, тъй като забавените му реакции и глупостите, които дрънкал давали повод за подобен род съмнения. 


Въпреки това домакините организирали няколко игри в които две момчета и две момичета трябвало да целунат за една минута, колкото се може повече купонджии в клуба от противоположния пол. Момчетата разбира се, че имали неоспоримо предимство, защото в клуба женската половина определено била в пъти повече.  След играта Устата разпалил страстите с идеята, ролята на Софи Маринова в някои от песните да бъде поета от присъстващите жени в клуба.  И тогава настана едно много яко караоке, в което микрофона едва успявал да се задържи за повече от няколко секунди в ръцете на някоя от желаещите да участват, които буквално нападнали Устата. Като капак на всичко се включила и самата Софи Маринова.