Сценаристите на шоуто са в люта битка със Светльо - искат да му „присадят" коса!

От няколко дни 12-те дуета в шоуто „Пей с мен" репетират усилено за предстоящия концерт в понеделник. Звезди и участници умуват за сценични костюми и изглаждат изпълненията си. Наши специално обучени шпиони проникнаха в зала „Фестивална" и дочуха песни на Саманта Фокс, Мадона, Юритмикс, Бони Ем и други. Наско отново ще опровергае всички заядливи коментари, че бил изневерявал на рок музиката: заедно с дуетната си половинка Ива пробват песните на няколко групи, между които Уайтснейк, Kiss и Queen.
Новобранците Стефани и Любен пък все още се адаптират към новата за тях обстановка, но вече личи, че са се сприятелили с повечето от участниците в шоуто. Освен песента с Кали, Любен усилено тренира и някакъв загадъчен и странен според нашите агенти танц.
Междувременно сценаристите хаджи Тошко Йорданов и Ивайло Вълчев преследват по всевъзможни начини Светльо Витков, като го изнудват най-безцеремонно да носи афро-перука през цялото време на коцнерта в понеделник. Гологлавата дуетна половинка на Камен Воденичаров обаче стоически издържа на психо атаките и дава ясно да се разбере, че не си продава кубето за никакви рушвети като марково уиски и шоколадови бонбони, каквито му предлагат сценаристите.
Все още дуетите не са решили на сто процента какви да бъдат изпълненията им в понеделник, репетициите продължават и в момента. Борбата със Светльо - също.