Богатият баща на Мартин Данона бил против връзката му с Анелия и не давал и дума да се издума двамата да се оженят, разправят близки до милионерската фамилия от Пловдив.

Анелия и Мартин дълго криеха любовта си, но наскоро певицата призна: "Много съм щастлива. Имам човек до себе си. Бих казала, че е невероятен. Аз съм си го харесала от много време, така да се каже съм си го заплюла. Много се разбираме във всяко едно отношение. Неразделни сме", изгука тя в шоуто на Росен Петров, малко след което "промотира" Марто пред колежките и обществото по време на годишните награди на "Пайнер". Това накара мнозина да заговорят, че двамата вече планират брак.

Запознати разкриват обаче, че нещата хич не са толкова розови. Според мълвата бащата на младия пловдивски богаташ не бил във възторг от връзката на сина си. Говори се, че родителят, който е собственик на транспортната фирма, обслужваща известната марка млечни продукти, изобщо не одобрявал факта, че детето му си има вземане-даване с фолкпевица. Той не давал дума да се издума Марто да се ожени за 10 години по-голямата Анелия, разправят клюкарите под тепето.