Неуморимата фолкдива Андреа получи уникален подарък от водещия на шоуто "Нека говорят" Росен Петров - намигване към сериала "Ало, ало", но вместо "Грешната Мадона с големите бомби", зрителите видяха лика на първата БГ-певица, подписала договор за световната сцена с музикалния гигант Юнивърсъл.

"Според мен гърдите не са направени както трябва, твоите са по-големи", упрекна той на шега създателите на колажа.

Хитовата певица не се поддаде на интригите и не влезе в задочен спор с колежката си Камелия в шоуто на Росен.

"Какво си мерите вие, жените, като има спор между вас?", опита се да я подхлъзне той, но Андреа запази хладнокръвие: "Всеки трябва да се интересува от своите си песни и клипове. Тази тема изобщо не ми е на дневен ред. Имам много по-важни и интресни неща, които ми предстоят", категорична бе най-одумваната изпълнителка в жанра.

"Няма конфликт. Всеки си носи последствията от това, което е казал. Никога не съм говорила срeщу мои колеги и никога няма да го направя. Моите отношение с моите колеги са напълно нормални", допълни певицата, която преди дни заедно с Кости записаха парче с номинирания за "Грами" френски хаус диджей Боб Синклер и със световноизвестния реге изпълнител Шаги. 

Водещият сподели, че наскоро в една арабска страна чул в магазин песен на Андреа и бил много изненадан от този факт. Така разбрал, че явно извън страната ни наистина има интерес към нея и партньора ú Кости. "Аз не искам толкова да се хваля", сподели Андреа и не скри, че за успеха си работи здраво и се доверява на най-добрите.


"Аз имам много мечти",  за финал каза тя и си пожела световен успех. Новият ú клип ще бъде сниман в Маями, а екипът от творци, които е избрала, са работили за Риана.