Празничното настроение в края на миналата година и многото покани за наистина естетски снимки, отправени от Playboy, накарали най-красивата "Мис България" Росица Иванова да ревизира решението си никога да не разкрие прелестите си докрай, призна тя за първи пред vip-bg.info.

"Никой не може да ме накара да си направя откровено голи снимки", беше заявила преди време Роси и дълго време държеше на тази си позиция. За радост на целокупния български народ, или поне на мъжката му част, размисли трезво и реши друго. Първоначално тя не искаше да прави прекалено разголени снимки, защото следваше право и не си представяше, че в бъдеще адвокатската гилдия ще гледа сериозно на нея, ако се съблече. После записа да учи друго, но пък се притесняваше , защото не можеше пък да си представи, че семейството и гаджето й ще видят как разкрива красотата си докрай пред цяла България.

"Когато аз съм доволна, хората, които ме обичат, също са доволни. Така стана и сега. Получавала съм доста пъти предложения от изданието. Накрая ме убедиха... Всички харесаха фотосесията ми в Playboy. Не съм получила нито един упрек за нея, а само комплименти... Съгласих се да се снимам, защото коледният брой на едно издание е нещо по-различно, а и отдавна не бях се снимала за корица. Дилян Марков е страхотен професионалист, знаех, че ще направи естетски снимки. Предварително бяхме уточнили стайлинга, всичко", призна тя пред vip-bg.info.

Имало значение и това, че голотата не е преекспонирана. Както предположихме, при излизането на фотосите, красавицата прекарала празниците в родното Русе , където всички роднини я подкрепили за решението и се радвали с нея на красивите снимки.