Палави рускини са на път да завладеят Холивуд, използвайки старата колкото света шпионска тактика на прелъстяването.

Сред жертвите на източноевропейските хубавици е Мел Гибсън, а отскоро и един от най-желаните ергени и сексимволи - Леонардо ди Каприо. Звездата от "Титаник" в момента отдъхва на испанския о. Ибиса в обятията на руската манекенка Анна Вялицина.

23-годишната красавица е родом от Нижни Новгород и от 15-годишна работи като модел, най-напред в Милано. Анна е сред любимките на марки като "Шанел", "Томи Хилфигер", "Дизел", "Викториас сикрет" и "Анна Молинари". Освен това Вялицина в момента е в първата двайсетица на най-търсените манекенки в света.

Ди Каприо наскоро се раздели с друга моделка - израелката Бар Рафаели. Двамата бяха заедно няколко години и в близкото им обкръжение отдавна се говореше за предстояща сватба. В крайна сметка обаче рускинята Анна покори сърцето на холувидския красавец и той изостави израелката. В предишни години Лео имаше връзки и с други световноизвестни манекенки като Хелена Кристенсен и Жизел Бюндхен.

Друга холивудска легенда - Мел Гибсън, скоро ще става баща за осми път, като майка на бъдещото отроче е Оксана Григориева - малко известна руска певица. 39-годишната брюнетка има син от актьора Тимъти Далтън. 53-годишният Гибсън пък се развежда заради Оксана с Робин Мур след 28 г. брак и 7 общи деца.

Подвластен на руския чар е и китаристът на "Ролинг Стоунс" Рони Ууд, който на 62 г. откри любовта в обятията на руска сервитьорка - 20-годишната Екатерина Иванова. От двата си брака и друга връзка Рони има общо четири деца.