На 45-годишна възраст американската актриса Сандра Бълок не е загубила чара и усмивката си, които я направиха известна. Но "не съм толкова интересна и вълнуваща, както изглежда във филмите ми", сподели актрисата в интервю за испанската агенция ЕФЕ.

Актрисата е щастливо омъжена за съпруга си Джеси Джеймс, въпреки че тези дни започна съдебна битка с Джанин Линдемълдър, известна порноактриса и бивша жена на Джеси. Сандра признава за себе си:"Аз съм пълна лицемерка и постоянно променям мнението си. Но съм много амбициозна, работя здраво и съм лоялна към хората, които ме заобикалят", сподели открито тя. Актрисата искрено довери, че не е толкова интересна, както изглежда от ролите на големия екран.

По свои собствени думи Бълок е напълно различна. Отдала се е на почивка със семейството си и за момента не иска да снима повече. "Ако през следващата година изникне много добро предложение, ще го приема, но по принцип мисля да прекъсна работата си". Актрисата се определя за късметлийка, защото се буди сутрин и сама избира какво да прави, без някой да я задължава, написа БГНЕС.

"Това е благодарение на жените преди мен, те са го направили възможно", заяви холивудската актриса. В бъдеще тя сподели, че иска да играе на живо пред публика. В киното одобрението на хората се измерва по броя на Оскарите и печалбите от филма, но в реалния живот не е така.

Можете ли да промените партньора си?