Актрисите Сандра Бълок и Мерил Стрийп шашнаха присъстващите на тазгодишните филмови награди на критиците, като се целунаха на сцената.  

За забивката между двете звезди безспорно ще се говори още дълго, макар тя да беше по-скоро като добре разигран комедиен етюд, отколкото като страстна целувка тип Бритни Спиърс-Мадона. Едва ли някой е забравил страстното впиване на устни между Принцесата и Кралицата на попа през 2003 г., по време на видеонаградите на MTV.

Незабравимият момент между Сандра Бълок и Мерил Стрийп се случи след като и двете бяха обявени за победителки в категорията "Най-добра актриса". Те застанаха пред публиката като уж ядосани конкурентки. Мерил дори "се закани" на Сандра с юмрук, a Бълок заяви, че това, което се случва, е пълна глупост.

След което двете се приближиха една към друга и се целунаха.  Все пак Сандра Бълок реши да бъде и малко сериозна, заявявайки, че за нея е чест да раздели наградата с Мерил Стрийп и не пропусна да я похвали, че наистина добре се целува, пише bliasak.bg.

На 15-ото издание на филмовите награди на критиците, които се състояха в петък вечер в Лос Анджелис, сред призьорите бяха още Джеф Бриджис (най-добър актьор), The Hurt Locker (най-добър филм), Куентин Тарантино (за оригинален сценарий) и други.

снимка: АП