Френският президент Никола Саркози и съпругата му Карла Бруни си изневерявали един на друг, съобщи британският в. "Сън", позовавайки се на френските издания.

Слуховете, че президентът и съпругата му кръшкат от семейното ложе, се появили за първи път в социалната мрежа Туитър. А били потвърдени от авторитетното неделно издание "Журнал дьо Диманш".

Според първото съобщение в Туитър Бруни имала връзка с музиканта Бенжамен Биоле, който неотдавна спечели наградата за най-добър певец и албум на годината на престижните френски награди "Виктори де ла мюзик". Френският сайт suchablog.com твърди, че от години Бруни била близка приятелка на Биоле и сега дори живеела с него в апартамента му в Париж.

Същият източник твърди, че Саркози бързо намерил утеха в обятията на 40-годишната министърка на екологията Шантал Жуано, която има и черен колан по карате и е била победителка в 9 национални турнира по бойната дисциплина. След като тя стана министърка миналата година, медиите в страната на петлите я обявиха за новата саркозетка, т. е. любимка на президента Саркози.

Слуховете се потвърждават и от сайта на неделното издание "Журнал дьо Диманш". Според вестника "бракът на президента е на доизживяване. Карла Бруни е влюбена в Бенжамин Биоле, а президентът намери утеха с Шантал Жуано".

За първи път, откакто Бруни и Саркози се запознаха на парти в Париж през ноември 2007 г., се появяват слухове, че бракът им е в криза. Месеци след бурния им любовен роман и сватбата им три месеца по-късно пресата постоянно предричаше, че бракът им ще трае само до края на президентския мандат на Саркози.

Медиите често цитираха думите на Бруни, че "лесно се отегчава от моногамията". Но за първи път от сравнително достоверен източник се потвърждават слуховете в интернет за извънбрачни връзки на президентската двойка.

Говорител на Саркози вчера отказал какъвто и да е коментар във връзка със слуховете за забежките на президентската двойка.

източник: "Труд"