Фолкпевицата Сашка Васева най-накрая призна, че с мъжа си Христо Бакърджиев са разделени заради "сблъсък на характери". Дупнишката Мадона вече не крие, че бизнесменът никога не й е посягал и тя тенденциозно го оплю пред всички медии заради несъгласията помежду им.

Бакърджиев не можел да свикне с живота в България, Сашка пък никак не се вписвала в немската действителност. Затова Христо продължава да си живее в Германия и освен че търгува с гуми, се занимава и с лазерни технологии и на всичкото отгоре е забранил на съпругата си да дърдори празни приказки пред медиите. Бизнесменът категорично отказал да остане в родината си, след като му откраднали две коли и пет пъти разбили апартамента му.

Сашка пък продължава да си живее в Ресилово, където отглежда кози, кокошки, котки, немски овчарки и двете хъскита, които Екстра Нина й подарила, тъй като оглозгали новите мебели в апартамента им. Цялото село заплашвало да застреля пакостливите хъски, защото ядели кокошките на хората и дори разкъсали една коза.

източник: БЛИЦ