Секс скандал е взривил лагера на футболния отбор на Литекс в Анталия, научи . Тимът замина там за подготовка в началото на месеца, но вместо да работи над формата си, един от футболистите е бил заловен да си пуска еротични снимки на личната страница във "Фейсбук". 

19 годишният Момчил Цветанов бил издаден от свои съотборници на хора от ръководството, че отделя повече време над това да показва голото си тяло в интернет, отколкото върху тренировки.

Наставникът на "оранжевите" Ангел Червенков побеснял и поискал да изхвърли веднага от групата на отбора "манекенчето", както самият той го нарекъл. След кратко съвещание ръководителите решили да замажат случая, тъй като се страхували, че Гриша Ганчев ще побеснее и ще си го изкара и на тях за това, че не следят за дисциплината в тима. Младият футболист се разминал единствено с предупреждение.

Проверка на razkritia.com показала, че Цветанов, който е известен сред колегите си с прозвището Чико, е напълнил целия си профил във "Фейсбук" със свои разголени снимки, на които позира пред огледало и се снима сам?! В последно време младите футболисти в България тотално са се сбъркали и неслучайно нямаме качествени играчи.

Преди време вратарят на ЦСКА Иван Караджов бе уличен да се целува с друг мъж на снимка, но тя гордо се мъдреше в личния му профил в социалната мрежа. Същият този Караджов и колегата му Иван Иванов не спират да обикалят кръчмите, и дори участваха в сбиване, след което бяха наръгани с нож! Да не припомняме и историите около Ники Михайлов, който е известен повече с плейбойските си изцепки, отколкото с някакви футболни заслуги.

Момчил Цветанов също е голям фен на кръчмите и дискотеките, ако съдим по фотосите в личния му профил. А в същото време е национален състезател, представяте ли си?! „Пич, объркал си рейса", както се казваше в една тв реклама. Надяваме се, че сега случаят ще стигне до ушите на Гриша Ганчев, който е доказал през годините, че не търпи лигльовци и всеки, който не оправдава доверието му, просто си тръгва.

Крайно време е българските футболни ръководители да стегнат играчите си и да им набият в главите, че ако искат да станат големи футболисти, е нужно много да работят и по-малко да се занимават с глупости. Но после да не се чудим защо като излезем на международната сцена ни бият като „маче у дирек" - просто нямаме футболисти, а имаме недорасли тийнейджъри, разглезени от големите заплати, които им се дават.