Скарлет Йохансон е на априлската корица на канадското издание на ELLE. Холивудската красавица отново излъчва присъщия за нея сексапил. Фотограф на снимките е Том Мърно.

Статията в броя е посветена на новата роля на актрисата. Скарлет Йохансон играе лукава и сексапилна комикс-героиня във втора част на "Железният човек".

Актьорите, които са си партнирали със Скарлет, лесно намират хубави думи за колежката си. Джесика Хехт определи дебюта й на Бродуей като "истинска мечта", а Уди Алън, който я режисира във "Вики, Кристина, Барселона", казва за нея, че е "силно сексуално въздействаща".

Според Робърт Дауни Джуниър, с когото си партнира в "Железният човек 2" Скарлет е "зла и хилава". Както и да ви звучи това, актьорът просто е искал да направи комплимент на начина, по който изглежда тялото на 25-годишната звезда при превъплъщението й във фаталната Черна вдовица.

"Виждате ли този кожен костюм ето там?" - пита Йохансон. „Когато го видях за първи път, си казах, че просто няма начин да се пъхна в него."  След нечовешката протеинова диета на Черната вдовица и безбройните часове във фитнеса и тренировките за каскади, Скарлет е готова да партнира на Тони Старк, героя на Робърт Дауни Джуниър в "Железният човек 2".

Скарлет споделя: "Не усещам никакъв натиск по отношение на това как трябва да изглеждам. Единственото напрежение, което чувствам, е това да се появя навреме на снимачната площадка".